Noutăți

Stagii de practica la MCA

MCA Grup Romania, cel mai important producator de usi de garaj din Europa de Sud-Est, ofera studentilor de la Facultatea Transporturi din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti oportunitatea de a participa la stagii de practica in cadrul companiei, cu posibilitatea de angajare ulterioara la departamentul Logistica. Propunerea MCA vine in intampinarea tinerilor ambitiosi si dornici de afirmare care doresc sa isi creasca sansele de a-si gasi un loc pe piata muncii dupa finalizarea studiilor, in contextul in care, in prezent, posibilitatile de a dobandi experienta sunt limitate si greu accesibile.

Locuri la departamentul Logistica

La invitatia conf. Univ. Dr. Ing. Vasile Dragu, sef de catedra la Facultatea Transporturi, reprezentantii MCA au sustinut joi, 18 octombrie 2012, o prezentare adresata studentilor din anii trei si patru, anuntand ca acestia vor putea efectua, in vara anului 2013, stagii de practica in cadrul MCA. La finalizarea perioadei de practica, studentii vor primi o adeverinta care sa ateste activitatile desfasurate si competentele dobandite.

De la Facultatea de Transporturi, MCA se asteapta sa recruteze studenti pasionati de procesul logistic. Departamentul logistic ocupa un loc important in organigrama companiei, avand in vedere ca strategia MCA este de a dezvolta exportul. Mai mult, toate comenzile se realizeaza pe baza de comanda ferma si nu se produce nimic pe stoc astfel ca, in conditiile unei productii de tip unicat, timpul de livrare este un factor important poate fi respectat in conditiile unei organizari logistice temeinice.

MCA exporta in tari precum Franta, Belgia, Italia - aflate la distante de peste 2.000 km de fabrica de la Jilava, langa Bucuresti. Astfel, activitatea de export cu un client stabil devine o problema logistica de optimizare a timpilor de livrare si a costurilor de transport.

Stagii de practica pentru viitori arhitecti si constructori

Oportunitatea oferita de MCA tinerilor studenti de la Transporturi face parte dintr-un program mai amplu prin care producatorul isi propune dezvoltarea abilitatilor si competentelor de munca ale studentilor din ciclul de licenta cu specializari precum arhitectura, mecanica, transporturi, management, constructii sau arte plastice, cu scopul de a facilita accesul acestora pe piata fortei de munca dupa absolvirea studiilor. In vara anului 2013 vor fi disponibile locuri in cadrul departamentelor Logistica  (trei locuri), Vanzari (doua locuri), Productie (3 locuri ), Cercetare-dezvoltare (doua locuri), Marketing (un loc) si Contabilitate (un loc).

Unul dintre practicantii recrutati anul trecut de MCA a castigat, pentru raportul activitatii desfasurate in cadrul companiei, Premiul 2 la categoria Cel mai bun stagiu de practica din cadrul proiectul TRIPOD, cofinantat din fonduri europene si implementat de Universitatea Politehnica Bucuresti.

.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
PATICLIC SRL | CUI: RO 18914710 | NR Reg. Com.: J18/546/2006
Cont IBAN: RO80 INGB 0000 9999 0234 5416 | Banca: ING BANK TG-JIU