Noutăți

MCA Grup a lansat la Iasi cel mai mare showroom de usi de garaj din zona de Nord-Est a tarii

Producatorul de usi de garaj MCA Grup a deschis la Iasi cel mai mare showroom de usi de garaj si rulouri pentru ferestre din zona de Nord-Est a Romaniei, cu o suprafata de 300 de metri patrati.

Primul spatiu modern de acest tip lansat de producatorul cu o experienta de 16 ani a fost cel de la Timisoara, deschis in 2013. Este cel mai mare showroom din tara in domeniul usilor de garaj. Noul spatiu de prezentare de la Iasi urmeaza aceeasi linie moderna, remarcandu-se printr-o cromatica vie si o varietate larga atat din punct de vedere coloristic, cat si al solutiilor tehnice.

In noul spatiu si-au gasit locul produse din intreaga gama MCA, de la usi de garaj sectionale si tip rulou, grilaje metalice, automatizari pentru porti si termo-storuri (rulouri exterioare) - si pana la garduri de aluminiu, copertine si pergole, sisteme mai noi in portofoliul companiei.

Acum cumperi pe testate, nu din auzite

Daca pana acum clientii cumparau „din auzite” sau se orientau dupa alegerile facute de vecini, prieteni sau rude, fara a fi siguri ca se vor alege cu solutia cea mai potrivita, MCA aduce produsele mai aproape de clienti. Showroomul MCA este deschis clientilor pentru a le oferi un loc unde sa poata testa, sa poata pune intrebari si sa poata primi raspunsuri si solutii pentru fiecare caz particular in parte.

Avantajele clientilor care intra in showroom:

  • Beneficiaza de consultanta tehnica de specialitate in alegerea solutiei celei mai potrivite
  • Au parte de o experienta placuta si utila in procesul de achizitie
  • Sunt mai bine informati si pot testa toate produsele astfel incat sa aleaga solutia ideala atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, avand in vedere gama variata de culori expuse

Cel mai nou showroom MCA se afla pe B-dul Chimiei nr. 2, platforma KAUFLAND – LIDL, Iasi.

Click aici pentru lista completa a punctelor de lucru si showroomurilor MCA din Romania
.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
PATICLIC SRL | CUI: RO 18914710 | NR Reg. Com.: J18/546/2006
Cont IBAN: RO80 INGB 0000 9999 0234 5416 | Banca: ING BANK TG-JIU