Noutăți

Rulouri inteligente MCA - solutia MCA pentru o casa conectata

O casa conectata sau o casa inteligenta este o locuinta ai carei proprietari detin in totalitate controlul acesteia, prin intermediul tehnologiilor avansate, pentru un maxim de confort si siguranta.

Daca pana acum casa conectata a fost disponibila unui numar relativ restrans de utilizatori, tendinta la nivel international este ca aceasta sa devina accesibila unui numar cat mai mare de beneficiari carora le poate simplifica, in mod semnificativ, viata de zi cu zi.

MCA Grup vine in intampinarea acestei tendinte globale printr-o solutie pe care a dezvoltat-o in parteneriat cu compania franceza Somfy. Este vorba despre rulourile electrice inteligente MCA – Somfy.

Asa cum in cadrul unei case conectate este posibil controlul tuturor echipamentelor conectate din casa (sisteme de deschidere, iluminat, securitate si incalzire), in acelasi timp, se pot conecta, in mod inteligent, si echipamente din acelasi spatiu – cum ar fi fereastra.

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!

Astfel, rulourile inteligente MCA, un produs unic pe piata din Romania, sunt actionate prin internet si au particularitati exceptionale, precum:
  • actionare universala, de oriunde din lume (acest lucru este posibil prin intermediul tehnologiei Somfy io cu care sunt dotate si care permite actionarea lor de la distanta);
  • manevrare rapida, cu un singur click si in functie de mai multe scenarii, prin simpla conectare a unor senzori de vreme, a unui ceas sau a unei alarme;
  • verificare continua, intrucat pozitia lamelelor poate fi supravegheata de la distanta si modificata simplu printr-un singur click.

Pentru actionarea rulourilor inteligente MCA nu este nevoie decat de un smartphone sau de o tableta cu sistem de operare Android sau iOS, de la Apple, neaparat conectate la internet.
Siguranta ferestrelor poate fi de acum una deplina, iar manevrarea acestora si a rulourilor este cum nu se poate mai simpla si se afla la doar un click distanta. Iar rulourile inteligente MCA si ferestrele unde sunt montate reprezinta un prim-pas spre o casa conectata.

Somfy Connexoon

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!

.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
PATICLIC SRL | CUI: RO 18914710 | NR Reg. Com.: J18/546/2006
Cont IBAN: RO80 INGB 0000 9999 0234 5416 | Banca: ING BANK TG-JIU