Alege corect!

Si ferestrele speciale de la mansarda au nevoie de rulouri. MCA are solutia

Cu MCA, şi ferestrele de mansarda, cu forma de trapez, pot fi echipate cu termostoruri.

Sa locuieşti intr-o casa cu mansarda este un vis al copilariei multora dintre noi, in mare parte de dragul ferestrelor atipice prin care se vede cerul, prin care se poate admira ninsoarea, dar şi pentru senzaţia de cuib calduros şi sigur pe care o confera o mansarda.

Pentru “oamenii mari”, şi la propriu, şi la figurat, mansarda reprezinta un etalon al bunastarii şi confortului, precum şi un loc special ce ofera intimitate şi linişte.

Ferestrele mansardelor sunt construite, in numeroase cazuri, sub forma de trapez, pentru a urma linia acoperişului. Instalarea unor termostoruri, necesara pentru a spori avantajele pe care le ofera o mansarda, este astfel mai dificil de realizat decat in cazul unor ferestre normale (dreptunghiulare). MCA Grup are soluţia tehnica pentru rulouri adaptate ferestrelor de mansarda, o soluţie pe care nu toţi furnizorii o asigura.

Cand plasaţi o comanda de rulouri special croite pentru ferestrele de mansarda este bine sa ţineţi cont ca termenul de livrare este mai lung, avand in vedere ca vorbim despre o tehnologie de producţie mai avansata.

În cazul mansardelor, rulourile sunt indispensabile intrucat ofera protecţie contra razelor de soare, umbra, o mai buna izolare termica, precum şi izolare fonica.

Mai multe despre beneficiile rulouri exterioare aici

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
| CUI: | NR Reg. Com.:
Cont IBAN: | Banca: