Alege corect!

Tipuri de actionari pentru termo-storuri

Daca v-ati decis sa va instalati rulouri exterioare cu protectie termica (termo-storuri) aveti de luat in continuare alte cateva decizii. Una dintre acestea este legata de modul in care veti actiona rulourile.

Aveti de ales intre:

Actionare cu panglica

Acest tip de actionare se recomanda cand doriti sa alegeti o varianta economica si daca nu aveti acces la curent electric in zona respectiva (in cazuri rare). Panglica este usor de folosit, nu necesita un efort mare fizic mare pentru a inchide si deschide rulourile, dar este recomandata mai mult la rulouri pentru ferestre. In cazul usilor (precum usi de veranda), vorbim deja despre o lungime mai mare a covorului de lamele, ceea ce va cere un efort putin mai mare pentru actionarea manuala. Si asta nu ar fi o problema, insa fiind vorba despre un rulou mult mai lung, actionarea sa va dura ceva mai mult.

Actionare cu manivela

Acest timp de actionare este indicat de asemenea daca nu aveti acces la curent electric in zona. Actionarea cu manivela este indicata si pentru rulourile lungi, aplicate pe usi, fiind chiar mai usor de folosit decat o panglica.

Actionare cu telecomanda

Din punctul de vedere al confortului actionarea prin telecomanda este ideala. Puteti manevra rulourile de la distanta, din casa sau din curte.

Actionare electrica cu buton

Este o varianta comoda si confortabila daca stiti ca uitati adesea unde va lasati cheile sau telecomanda. Poate fi un buton simplu sau un buton cu display LCD.

Actionare prin internet

Actionarile electrice Somfy pot fi imbogatite cu solutia TaHomA, cu ajutorul careia se pot actiona rulourile de la distanta prin aplicatii pe calculator, iPad sau iPhone.

.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
| CUI: | NR Reg. Com.:
Cont IBAN: | Banca: