Alege corect!

Rulourile electrice MCA motorizate cu motoare Somfy RS 100 io sau RS 100 io Hybrid

Rulourile de la exteriorul imobilului tau pot fi operate si controlate cu mult mai usor atunci cand sunt motorizate cu motoare electrice inteligente. Iar avantajele instalarii unor astfel de rulouri nu se opresc doar la autonomie, intrucat acestea asigura, in acelasi timp, si protectie energetica, fonica sau antiefractie, eficienta energetica, ventilatie naturala si confort vizual.

Rulouri electrice MCA prevazute cu motoarele Somfy RS 100 io sau RS 100 io Hybrid sunt un exemplu perfect in acest sens. Printr-o imbinare de multiple tehnologii, aceste rulouri pot fi actionate prin telecomenzi, fiind controlate prin intermediul protocolului radio io-homecontrol Somfy, o tehnologie radio 100% securizata.

MCA Grup a ales sa echipeze rulourile electrice cu motorul RS 100 io, primul motor inteligent din lume, intrucat aceasta inovatie majora nu doar ca aduce numeroase beneficii celui care o utilizeaza, dar si valoare adaugata imobilului. In plus, rulourile electrice MCA actionate cu motoare RS 100 io pot face parte dintr-un sistem integrat de control al imobilului, alaturi de alte echipamente precum usi de garaj sau copertine exterioare.
Iata care sunt cele mai importante avantaje ale instalarii rulourilor motorizate cu acest tip de motor:

  • pot fi controlate de la distanta, prin internet, fiind compatibile cu unitatile de comanda TaHoma;
  • sunt perfect silentioase, un beneficiu foarte apreciat de catre utilizatori, mai ales de cei cu familii in care nu toti membrii se trezesc la aceeasi ora dimineata;
  • sunt durabile avand o durata extinsa de viata situata, in medie, la 15 ani gratie sistemelor de protectie cu care sunt prevazute, precum sistemele de detectie si eliberare a unui obstacol (obiecte uitate, inghet etc.), fiind, astfel, o investitie pe termen lung;
  • se regleaza automat defectiunile fiind reduse la minimum, intrucat aceste rulouri isi fac singure capetele de cursa, fiind unice din acest punct de vedere pe piata romaneasca deoarece nu au nevoie de resetare in cazuri speciale cum sunt fluctuatiile de tensiune;
  • sunt usor de folosit;
  • se actioneaza foarte usor prin intermediul unor telecomenzi fiabile, durabile si cu aspect deosebit;
  • sunt compatibile cu sistemul Lock to Play.

Rulourile electrice MCA actionate cu motoare RS 100 io Hybrid sunt destinate, in principal, instalarii la imobile echipate cu sisteme inteligente de management al cladirii. Spre deosebire de rulourile electrice MCA actionate cu motoare RS 100 io, rulourile electrice MCA echipate cu motoare RS 100 io Hybrid pot fi controlate atat cu intrerupatoare de perete cablate, cat si cu telecomenzi.

Prezentare motor RS 100 io

Rulourile electrice MCA prevazute cu motoarele Somfy RS 100 io sau RS 100 Hybrid sunt solutii de ultima generatie capabile sa-ti aduca un important plus de confort si sa transforme imobilul tau intr-unul inteligent.

.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
| CUI: | NR Reg. Com.:
Cont IBAN: | Banca: